top of page
  • Lore Borms

Afsluit van een prachtige reis

Londen was een heuse ervaring voor ons. Op plaatsen raken waar je normaal niet komt, was niet evident. Het welbekende ‘corona-excuus’ werd dan ook erg veel gebruikt. We leerden vooral dat West End een bruisende buurt is in Londen waar bijna elke dag muzikale spektakels worden opgevoerd achter de deuren van de meest prachtige theaters in Londen. Acteurs spelen in verschillende producties mee en lopen van het ene theater naar het andere waar ze zich ontpoppen tot de meest uiteenlopende musical figuren.


Naast de verschillende spektakels die je als toeschouwer ziet, heeft elk theater ook zo zijn mysteries; of het nu geesten zijn die ronddwalen door het auditorium of onopgeloste moorden, alles kan in West End. De verschillende theaters zijn getekend door een prachtige muzikale geschiedenis, een geschiedenis die gewaarborgd blijft door het harde werk van productiemedewerkers, technici en andere crewleden die het kloppend hart vormen van West End.


Onze reis had zo z’n ups en downs; ons hostel was niet al te best en enkelen van ons zagen af wegens ziekte. Londen bleek ook veel kouder te zijn dan verwacht op sommige momenten. Dit nam niet weg dat we ten volste genoten hebben van West End en de prachtige geschiedenis die Londen te bieden heeft. We genoten van enkele spektakels die ons voor altijd zullen bijblijven, maar denken ook nog terug aan onze unieke tour in het Royal Drury Lane theater en ons eeuwige geslenter door de straten van West End.


West End. Bedankt.


xoxo

Westend Girls


bottom of page